Pottery Bonny

 IETS OVER MIJZELF.

 

 

 

 

 

Hallo ik ben Corina van der Plas en ben 57 jaar.
Mijn liefde voor pottenbakken is 27 jaar geleden begonnen.
Het pottenbakken trok mij zo aan dat ik daar een opleiding voor ben gaan volgen bij Dick Blacquière,een oude rot in het vak.
Na eerst diversen cadeau en gebruiks artikelen te hebben gemaakt werd er aan mij gevraagd of ik ook een gedenksteen wilde maken.
Eerst moest ik daar toch even over nadenken,maar al snel merkte ik dat het ook verdrietig is,maar ook heel mooi om toch nog iets moois voor de persoon te maken,want in overleg wordt het een hele

persoonlijke gedenksteen.
Helaas heb ik het zelf ook ondervonden toen mijn vader kwam te overlijden en mijn moeder me vroeg of ik de urn zelf wilde maken.
Natuurlijk wilde ik dat en het werd een urn met een mooie witte roos (symbool van mijn moeder naar mijn vader) en 2 duiven op het deksel want hij heeft zijn hele leven postduiven gehad.
De reactie op de urn waren zo positief dat ik daar iets mee wilde doen.
Wat is er nu nog mooier om de laatste wens voor iemand te mogen en kunnen maken.
Ook ben ik een grote dierenvriend en heb thuis een gezellige beesten bende.
Helaas heb ik ook al van een paar trouwe vriendjes afscheid moeten nemen,daarom ben ik ook urnen en gedenkstenen voor huisdieren gaan maken.
Ook een dier waar je een hoop liefde van heb gekregen verdient een mooi plekje.

 

 

 

Het tuinhuisje dat is omgebouwd tot pottery.

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

............................................................................................................................................................................................................................................................................................